breakeven

åh hua vilken helg! den har varit fantastiskt bra måste jag erkänna!
i fredags så slutade jag tidigt i skolan. åkte upp till skvadern och väntade på anna. åkte hem sedan tillbaka till stan. var med anna mimmi josse elin axel och thuy på allstar. de va väldigt trevligt och fin!! jossans sista dag ju. kommer sakna henne enormt. vet inte alls hur jag ska klara mig!! finaste bästaste jossis!
chillade och kollade läget på stan en sväng efter med anna:) 

lördagen va fullspäckad. var på stallet hela dagen. målade massa hinder. grillade och hade myysss!! älskar våran underbara klubb. gemenskapen är ju fantastisk!! 
stressade hem. åkte på 40-årskalas. som övergick till ett bröllop. min kusin hade inte berättat någonting om de. så de kom en präst och vigde de! det var hur fin som helst:) 

jag och anna åkte direkt därifrån till stan och hämtade vickan. åkte till indal på fest. mycket trevligt måste jag säga!! fina människor. roligt att umgås med nya människor! och få massa nya vänner! :) alltid roligt!! 
somnade typ halv 5. åkte vaknade halv 7. åkte till donken 9. haha
är bara såhär lite lagom trött nu! helt jäkla slut i kropp och knopp. men de va de värt de:) 

nu laddar vi inför denna vecka om bara är skoldagar måndag och tisdag. sen är de ÄNTLIGEN mösspåtagningen!!! ser framemot de sjukt mycket :') kommer bli grymt!! 

haha några gamla bilder på oss i skolan i typ början av tvåan!!
och jag VET att alla är i alla olika storlekar!! haha


RSS 2.0