en av dom bästa helgerna

har haft en av dom bästa helgerna på lääänge! tillbringade midsommaren med stina anna malin jessica eila hanna och josse ;) vi åt, sen åkte josse och hanna :( vi andra spelade kubb, kort och gick långa promenader. hade de riktigt trevligt :D! jag har världens bästa vänner som kan göra en en kväll så underbar!
idag, har jag varit på birsta med amanda anna stina och eila. jag och anna hann gå hela birsta + hööks och siba medans dom andra hann ta 5 affärer :O och shoppa för typ 1000 kr.. på hemvägen va de satvarmt, ljustabussen va propp full. inte okej. men vi tog oss hem. åkte till stallet, hjälpte amanda och hoppa chester. de gick otroligt bra! sen red jag och pica, anna och kotten till västbo. eller skrittade i typ 30 min eftersom pica fortfarande är snorig. hoppas hon blir bra snaaart!
© sofia halvarsson




MIDSOMMAR

har inte orkat blogga på några dagar. men nu kan jag slänga in ett inlägg medans jag väntar på att stina ska bli klar :D
igår släpptes ponnysarna också på bete. underbart och se hur glad dom blir! när jag kom tillbaka så red jag mackan, skrittade mot västbo med helene och pica, skrittade i 30 min, sen travade jag och galoppperade jag på travis när vi kom tillbaka. han skötte sig exemplariskt, riktigt bra gick de :D! gillar verkligen och rida dendära hästen, hittar han mer och mer för varje gång jag rider han. är sjuukt tacksam för att jag får rida honom!! :D tack lina och sara!! ;)
När jag var klar i stallet så åkte jag hem, fixade lite grejer till midsommar med stina och malin, sen åkte vi hem till mig och brände några skivor. När klockan va runt kvart över 1 så fick jag och stina nått ryck och började städa hela huset. vi somnade väl runt halv 3.
idag, är det midsommar, och jag stina anna eila jessica hanna malin och josse ska vara här. ska grilla och ha de mysigt :)) hoppas alla får en bra midsommar!
© sofia halvarsson

finaste milana

stall hela dagen

hade absolut inte blogga nått igår. hade fullt upp hela dagen, så jag bloggar nu istället :)
vaknade runt 9 och åkte till stallet vid 10. fixade åt pica och skrittade henne i 30 min. ner mot vattenverket, det va grymt mysigt. jobbigt att hon snorade ganska mycket när jag kom tillbaka. hoppas på att hon blir bättre snart!
när jag va klar med häst1 tog jag häst2, markusssen. fixade allt åt han och sen red jag ut med caroline och embla, till hemmanet. de va mysigt. skrittade och travade, mackan va grymt pigg så tog en galopp på travis efter. då kändes han mycket bra :)
eftresom hela familjen nordin jobbade hela dagen så vart de min uppgift att bada electra. så fixade klart häst3 och sedan åkte jag till bommen och köpte mat. runt halv 5 kom anna agnes och erika. klockan 6 åkte vi till matfors. alla va super duktiga!! grattiiis agnes till vinsten! ni är ju bäst :D! åkte hem med helene för jag ville se D ponnysarna också. kom hem runt kvart i 12.
nu, idag så ska jag åka in till stan med anna och stina, ska på giffarna sen få vi se vad som händer :D
© sofia halvarsson

världens bästa stinis


rollis

mamma väckte mig halv 11. vi åkte till birsta, jag köpte nya underkläder, ny mascara och en tjocktröja ;) åkte hem, kollade på wallander - indrivren, den va grymt bra! :D åkte sedan till hästarnas bete, rollen hade blivit biten så jag kliade han, han tyckte de va så skönt så han visste inte vart han skulle ta vägen, helst ville ha krypa upp i min famn troja ;) mitt hjärta <3. vi åkte på stallet en snabbis sen vidare till golfbanan, och kiosken där amanda jobbade.
kom hem runt kvart över 9, kollade nyss på en annan wallander - vålnaden. den va också bra men inte lika bra.

imorn har jag både mackan och pica, så ska försöka åka till stallet runt halv 10, 10 någongång. rida båda sen duscha electra för hela familjen nordin jobbar. sen på kvällen blir det dom bästa tävlingarna som finns på hela terminen.. matfors kvällstävlingar! så fruktansvärt mysigt är det :))

nu ska jag ta och sova.

©sofiahalvarsson

pica


summer horse show

hallådär! vaknade runt halv 8, åkte till kungsnäs med anna stina jessica och agnes med mopparna. de gick bra och de va roligt :D kollade på 130, 140 och 150 hoppning. 150 hoppningen va läättt bäst! och jag tror jag har en ny idol, bobo fuchs. så grymt bra på att rida! ;) åkte hem vid 2 typ.
jag stina och anna åkte till stallet. red ut på mackan missty och kotten. till västbo. de va grymt mysigt, jätte fint väder. dock stod vi i 30 min och försökte få kotten över bäcken, de gick efter mååånga om och men, anna va inte så glad ;) haha
va och skulle doppa "tårna" i ljungan, men mackan trodde hela han skulle få bada. han ville inte kliva upp. fick knappt upp han ur vattnet.. han va som ett tjurit litet barn.. haha

nu är jag fruuukansvärt trött. måste nästan gå och sova faktiskt. eller gå och kollar på film :D imorn ska jag och jessica ta och åka upp till hästarna på betet och se hur dom mår. pussa på rollis liite. sen få vi se va resten av dagen bjuder på ;)

nä. godnatt

©sofia halvarsson


lööördag

känner att de är nästan bara jag som inte är insatt eller ett dugg intresserad av viktoria och daniels bröllop? allt verkar så fruktansvärt överdrivet så jag dör ju :O hahah

men började iaf denna dag med att åka till stallet och släppa hästarna på bete. otroligt roligt och se hur glad dom blev. dom är sååå värd de efter denna termin!
red markuss sen i paddocken, han va gryyyymt pigg, så de gick väl inte så jätte bra. men imorn ska han få komma ut i skogen :) med missys och kottis :D
åkte hem, fixade mig sen åkte tillbaka till stallet. där va de fullt hus. US va samlade och ronja lena ebba och åsa hade bakat och gjort mysigt så vi fikade och lekte lekar där. riktigt roligt!
jag stina och amanda åkte med halv 9 bussen in till stan. kollade på ytters liiteee fotboll. gick på max och köpte en lyxshake :D gottii.
gick ner till stan igen, gick upp till emma och va liite sociala. sen åkte vi hem med kvart över 11 bussen hem. ska upp klockan kvart över 7 imorn :s känner inte okej faktiskt.. men men tur att man har sommarlov och kan sova på måndag! :D jag stina anna agnes och jessica åker moppe till kungnäs imorn och kollar på hoppningarna. ska bli roligt och se 140 hoppningen!

nu måste jag verkligen sova, även fast jag är klar vaken :/

©sofia halvarsson

lätt bästa klassen! saknar den så! ♥


opps

hehe, insåg att bloggen ligger nere nu, orkar verkligen inte blogga. har inte haft tid heller. men nu har jag ju sommarlov och kan komma igång igen :D så det är ju toppen! få se hur länge de håller känner jag.

men ja, somsagt, sommarlov. har väl börjat sådär. har tillbringat tiden för de mesta i stallet eftersom att alla jobbat så har ingen att vara med på dagarna förutom jessica men hon burkar sova ;) haha
jag har börjat rida pica, en underbar "liten" häst. haft mackan 5 dagar denna vecka också. dag fich ha vila och imorn blir de dressyrpass, sen på söndag blir det uteritt med stina och missys :D

imron åker alla hästarna på bete. det är som verkligen värda efter denna termin! åker och hjälper till och lastar :)
nu orkar jag inte skriva mer, för då blir det för tråkigt.. men kanske skriver imorn då, vem vet. inte jag :D hehe

©sofia halvarsson

mitt hjärta ♥

RSS 2.0