lovet..

ojoj vilket lov..

skulle ju ha pluggat som en galning hela lovet. men har jag tagit fram böckerna någongång eller? NEJ! åh, less. får försöka imorn igen.

varje dag har jag varit i stallet.


måndagen birsta med stinis! :D och sedan va jag och amanda assistent! :)

tisdagen hjälpte jag inger och therese med stallet! fick rida milana ut med hanna och bernard. det va riktigt mysigt och trevligt! tack hanna för ridturen och TACK inger och therese för att jag fick rida !! :D på kvällen hoppade jag min älskling, han va som en kanonkula och det gick jätte bra ! :)) <3

onsdagen va jag på stallet och kolla när dom red! :)

torsdagen så GICK jag anna och amanda till stallet. skönt vare. sedan på kvällen red jag rollen! han va U N D E R B A R !!! jag kan seriöst inte beskriva med ord va jag älskar dendära hästen! shit va vi ska tävla mycket nästa år! och jag längtar för mycket !!

idag, fredag så hoppade jag milana. Det gick inge bra på framridningen för hon va grymt spänd och gick inte i form en ända gång! sedan började vi hoppa. gick ganska bra, fram till en trippelbarr, som hon kom fel på och stöp i hindret och jag gjorde en kullerbytta fram och typ under henne eller nått. minns inte.

imorn har jag inga planer alls, känner bara som jag ska vara hemma hela dagen. jag orkar inge mer nu..


bättre än bäst !

grattis världens bästa

tänk vad allt bara går fort.. åren, månaderna, dagarna, timmarna och sekunderna bara rinner iväg.
tänk när vi 2006 var och badade och hade denhära roliga "tjejkvällen" du jag mamma och mamma. det va så himla roligt. skrattade hela tiden! vi var med varandra grymt mycket, dag in och dag ut. 
2007 hyrde vi som underbara hästarna. det går inte att slå dom minnerna. vi hade så himlans roligt så det går inte att beskriva med ord. du jag rolle och flingan! samma år var vi på globen horse show tillsammans. vi såg allting och sprang runt som två galningar på annexet och shoppade grejer som bara den!
2008 var typ samma sak. hyra häst som vart ett ännu bättre år! hästarna var galna och man såg verkligen att dom hade grymt roligt när dom kom ut i skogen. det var två helt obeskrivliga sommrar, som inte blev av 2009. det ångrar jag otroligt mycket idag, jag ställer mig frågan, varför? varför hyrde vi inte det året? det va ju så himla roligt! det året åkte vi också till stockholm, fredagen vare idol och det är det bästa någonsin! sedan globen horse show!
2009 så blir det globen för 3 året irad! ska bli sjukt roligt igen.
Om jag ska sitta och skriva upp alltid vi har gjort tillsammans kommer jag aldrig kunna bli klart någongång.. men allting har varit så himla bra hela tiden! du gör mig lycklig så fort jag är med dig. du har alltid ett leende på läggarna och man får alltid en kram som bara värmer i hela kroppen.

du är en enormt viktig person för mig stina. jag hoppas att du vet det. jag älskar dig till max, min allra bästa vän!


grattis på födelsedagen stina nilsson ! <3






skolan :D

godmorgon.. jag är fööör trött idag kan jag lova. sitter på skolan, har ljud men läraren är inte här idag, så vi jobbar fritt. kastar in ett inlägg nu medans vi har rast ! :) sedan har vi engelska och grafisk design. Ikväll så är det haloween möte halv 6, sedan ska jag rida ciaro. jag måste verkligen plugga historia. men jag har ju aldrig tid ! aja. få sitte uppe efter andra avenyn! :) men vi hörs nått ! pusseliipusss

sofiahalvarsssson

världens bästa amanda, jag älskar diiig <3


skolan..

sitter på skolan nu, har multimedia, vi håller på med hemsidor, faktiskt riktigt roligt ! kollade in en snabbis på bloggen. läste igenom texten jag skrev om pralinen.. jag känner tårarna kan komma när som helst. jag saknar honom grymt mycket, det går inte att förklara!!
ikväll ska jag till stallet och vi ska löshoppa! det ska bli riktigt roligt ! :D Nu måste jag stänga ner ;p hörs :D

sofiahalvarsson

jag saknar dig älskliing

stallet hela dagen :))

tjollahopp :D

idag har jag varit i stallet från halv 1 till 5. red med anna nyberg en stund. red milana och sedan zeymore, vi bytte :) det gick bra! :D sedan åkte jag oich stina till ica och köpte gooodiis. åkte hem och åt, sedan åkte jag till stina, sitter här fortfarande, pratar om vad vi ska göra i stockholm.. stina vill jätte gärna se takida, men jag är inte sååå pepp på det, eftersom att jag inte har hört dom typ någonting ;o men vi får se hur det blir :))
imorn ska jag rida rusty med stina och flingan, det ska bli roligt :)) sedan även prova sida min älskliiing :DD det ska bli ännu roligare :D <3 min lillbus har jag inte ride på en vecka ;o man kommer vara grymt piggeliiin ! :D men jag bloggar nog imron :))

sofia halvarsson

veckan..

har varit en bergochdal bana..

måndagen; var jag i skolan hela dagen. sedan åkte jag vill stallet direkt. vart stress hela kvällen, men det gick bra! Milana skulle gå, och jag och amanda skulle slingla slant om vem som skulle rida henne, och det blev ju jag ;p ingen var såååå pepp på att rida, men det gick suuper bra och rida henne, hon tog galoppfattningarna klockrent på slutet och hon vart helt underbar ! :)) mina stövlar gick även sönder :'(

tisdagen; skola.. sedan stallet, det var hoppning, skulle ha rollen men han har inte börjat gått än, så jag fick markus! :) jag va faktiskt lite nervös innan för sist jag red han var han en kanonkula ;p helt galen ;) men det gick också super bra. han var jätte rolig :D min NRF/assistent jacka gick sönder ! :'(

onsdagen; skolan även då ;) sedan åkte jag moppe till stallet. lina var med sara och medans dom hade teori så gick vi in till klubbis och babblade på, trevligt vare :))

idag, torsdag; skola. har faktiskt vare en rolig dag, den var en lastbil som höll på att skrämma ihjäl mig, men det va roligt ;)) älskar min kalss iaf kunde inte fått det bättre ! :DD Ikväll ska jag till stallet, assistentridning så det ska bli roligt :)) men ikväll ska josefine göra om min blogg design, men hon har grym på det, så det blir nog kanon (Y) men vi höreees :D

sofia halvarsson

världens bästa råland


ingen tävliing :(

opps, det var alldeles för längesedan jag bloggade ;o menmen..

i helgen har det varit KM hemma, fin tyvärr inte vara med, för i torsdags fick rolle massa sår av sadeljorden, så han hade ont så han haltade. så det blev ingenting för oss, och jag vart faktsikt ganska ledsen :( det var sista tävligen och jag var grymt pepp ! menmen, det kan inte alltid gå som man vill..

grattis iaf till alla som har tävlat idag ! alla var super duktiga och om man tänker så har vi en grymt bra klubb. det är nästan helt otroligt ! :D jag älskar den verkligeeen !!

Kvällen har jag tillbringat i stallet med jessica. Vi duschade alfons för han ska på kliniken imorn. Hoppas på att han är frisk nudå! sedan storstädade vi duschen, den var jätte skitig och nu är det jätte fint ! :D
Sedan började vi att städa ihop i kattrummet, och finare kunde det inte blir troja ! :))

Veckan som kommer har jag inte sådär jätte mycket planerat. US möte och lite småttochgott ! :) men nu ska jag hoppa ner i sängen och kolla på ensam mamma söker som jag missade ;) men ha det så bra :D

kärlek sofia !

världens bästa roletto



RSS 2.0