tiiisdagg

efter ett deprimerande inlägg så hade jag ju multimedia idag. märks att man inte har kodat html på ett tag.. hehe, de gick väl sådär dååå.. men snart är jag väl inne i de igen ;)
åkte hem efter skolan fast jag egentligen skulle ha varit på stan med anna. men dissade henne för jag mådde svin dåligt..
mådde bättre på kvällen och åkte till stallet och hade teori. skrev om typ våra ridkundskaper och bakgrund.
nu sitter jag här. pratar med stina på msn och ska snart gå och se fiilm. imorn ska jag och anna till västermalm och hälsa på stina. anna ska lämna tillbaka busskortet. sen på kvällen ska jag och anna rida ut. få se va mer som händer :)))
kom på även i morse när jag sa hejdå till mandiiiz att jag inte kommer träffa henne förens på torsdag kväll :(( hon åker bort nuuu. tur att jag ska vara med henne heeela nästa vecka 24/7 så jag förhoppnignsvis klarar mig! :D
meen godNNatttttt
anna och stina på giffarna! ;)

depressiooon!!

sitter på skolan just nu. har haft typ engelska b och mediekundskap sen åt vi lunch. snart har jag multimedia vilket ska bli ganska roligt eftersom att de va ett tag sedan jag hade de :))

ikväll blir det stallet men de är teori så de är ganska skönt eftersom att jag är fortfarande sjuk..

aja. men som ni ser så är min rubrik depression idag och de är därför att jag blev så sjukt deprimerad när jag kollar mig i spegeln och se seiöst hur jävulskt fet jag är! de är olagligt. de kommer ju bli farligt i kreta! nej, så de blir full fokus på träning när vi kommer hem, försöka cykla så mycket som möjligt till stallet, måste även få upp konditionen också.

usch fy och blä.. är äcklad av mig själv! SKÄRPNING!

bästa anna!!! <3

lååång dag...

sitter på skolan just nu och har ljud.. vi går till klockan kvart i 5. de är ju olagligt. shit va jobbigt! jag orkar inte. sen stressa som en galning för att hinna vara på stallet klockan halv 6. a jo tjena att jag kommer hinna de. less jag blir.

de är mindre än en vecka kvar tills vi åker till kreta! helt galet underbart de ska bli!! :D men igår mådde jag förjävla dåligt, snorig, ont i huvudet och halsen. de är inte okej, men de är bättre idag iaf. ska försöka och inte rida så mycket denna vecka men får väl se hur de går ;)

har ju bytt grupper nu eftersom vi har tagit ett ämne. så jag är inte med jossis i någon grupp längre förutom film. de är lite jobbigt! vill ha henne brevid mig hela tiden juU!! :O <3

baaackk in school!

ojojoj, va de va längesedan jag bloggade. jag som skulle skärpa mig. men de blev ju inte så då. jobbigt när man kollar på hur många besökare man har också har den sjunkt hur mycket som helst bara för man inte bloggar såklart. men ja. bloggar väl när jag hinner.

sista helgen som va på sommarlovet var vi i matfors och tävlade. min och rollens första hopptävling efter 2 år på dressyrbanan. de va riktigt roligt. men i första klassen gick de jätte dåligt. red som en kratta för jag hade sat ont i ryggen :S men petade hinder och fick 16 fel :S
till andra klassen hade jag tagit mig en tablett så min rygg gjorde inte lika ont. men de kunde nog inte gått så mycket bättre som den gjorde. fick jätte bra språng hela tiden, han hoppade verkligen ut på alla hinder förutom in på kombernationen, som han kom nära på och rev tyvärr. annars gick de suuuper och slutade på 4 fel. nöööjd tjej och duktig hEst! <3

nu är man tillbaka vid mac datorerna på skolan och de är underbart för jag älskar domhära datorerna. dock inga andra lektioner :/
ikväll bli de stallet och rida 2 hästar, pica och rollis.
oj, detta blev en roman.. inte okej!

bästa rollen i matfors <3



heldag på stalllet.

blev en heldag på stallet idag. åkte dit runt 11 med amanda. satt och kollade när inger och hanna red frallis, myycket fin häst :D! sen tog jag mig en skritt runda med pica, barbacka på långa tyglar i skogen, helt underbart var det! bara att få sitta helt själv med en av världens bästa hästar i skogen och bara tänka på allting annat som man inte hinner tänka på annars. klockan kvart över 6 startade hoppgruppen igen. roligtroligt. hoppade rollis typ lydnad. fick kanske 3 bra språng och då känner jag att jag får suga på den karamellen ett tag eftersom de va ett tag sen han hoppade.. de får gå som de går på söndag helt enkelt. bara sitta och hålla i sig och inte göra så mycket ;)

nu ska jag se på film sen sova. blir tidig morgon imorn och en heldag på matfors sen rida och puttsa rollis! :))
hoppelihopp hästen!! :DD <3

ny header..

höll på att dö av uttråkining så skulle testa lite och göra en ny header. blev dock inte alls nöjd, men få sätta mig och göra om den någon dag när jag har tid ;)
skrittade pica i cirkus 30 min idag efter hon har varit sjuk, hon va pigg och glad, riktigt roligt!
sen red jag rollen. red han jätte lösgjord och låg på framridningen så jag verkligen fick låss bogarna, sen plockade jag upp han och verkligen satt han på bakbena. han kändes otroligt bra. också när jag skulle göra ett avbrått från galopp till trav, så gjorde jag de i slutet av kort sidan. han behöll formen och eftersom han hade baken med sig så sköt han på otroligt bra i travökningen efter avbråttet, de blev verkligen ett hallelujah moment! äääntligen. som jag har väntat. de va helt underbart! jag önskade att alla kunde få känna känslan över att en häst på 400-500 kg gör exakt som man vill och lite till. helt galet bra var han idag! äntligen är rollisen tillbakaa!! :)))) <3
bäst i alla lägen!

slappdag.

hallådär kött och blåååbär! :D
idag sov jag till 1 vilket va inte så bra för jag vände på dygnet igen.. kommer ju knappas orka gå upp klockan typ 6 nästa vecka. tur att de blir mjuk start och man börjar klockan 1 på tisdag! niice de. åkte iaf upp till stallet när jag vaknade typ. jag och anna hjälpe jessica hoppa paranten, gammelgubben kan han också! ;)
insåg att jag ska tävla på söndag.. de kommer bli riktigt spännande känner jag, har inte hoppat rolle på jätte länge eftersom han har varit uthyrd. men förhoppningsvis får jag hoppa han imorn. aja, åker bara för att de är roligt. va längesedan jag tävlade nu ;)
sitter här nu och pratar med amanda på msn, hon tycker att jag ska skriva att hon är cool och bäst, de kan jag ju inte neka att hon är för de är hon ju. så då kan jag ju skriva de också! :D nu ska jag baaka cookiis, sen blir de stallet :))
My heart is pounding, the blood is streaming, my friends.
And I can't be whole again, I can't be whole again
I'm sorry

sommarbomb!

nä. nu känner jag att jag måste skriva av mig lite och jag måste börja blogga igen. känns som att nästan alla bloggar nu för tiden så varför ska jag sluta då för liksom? ;)
snart är sommarlovet slutiaf. känns lite lätt jobbigt faktiskt. men de är sjukt va mycket jag har hunnit gjort om man tänker efter. dock har jag inte varit i stockholm som jag önskade att jag hade pengar till att åka. men de blev ju yran i stället och de vart ju ett snäppet bättre troja! jävla va roligt de var, heeelt underbart va de!! :D

om 18 dagar så åker vi äntliiigen till kreta! de ska bli så otroligt skönt att få komma bort. bort från sverige med mina underbara vänner! längtaaar så sjukt mycket!

idag är de ett år sedan pralinen gick bort. saknaden är enorm och jag önskade att han var här, här hos mig. lillbubben <3 

tror de få bli en bild bomb nu faktiskt! :D














RSS 2.0