less

nu är jag så fruktansvärt less på allting faktiskt. vet inte va det är med mig längre.. ge upp..

idag har jag varit i stallet. red rollen till västbo med jessica och zeymore. hästarna va fruktansvärt pigga så vi vågade faktiskt inte glaoppera för då hade vi flyge ;p hahha
när jag kom tillbaka fick jag provrida wyrella. SHIT vilken underbar häst. verkligen jätte kär! hoppade några språng också. ganska tittig också men annas gick det väl ganska bra tro ja? :D haha

sitter hos stina nu iaf :D annelie jag och stina håller på att lyssna på musik. vi tar en låt var, och ja... det går ju som det går. shit va olika musiksmaker vi har :O men fy va roligt vi har :D

imorn ska jag och stina rida ut. kommer ha piggelina hEstar :D

ska ut med hundarna strax. pussis

wyrella <3


stallet (:

igårkväll var jag i stallet hela kvällen. åkte dit med stina vid halv 7. vi satt i klubbis och pratade med åsa och carina lite innan stina skulle rida. vid typ kvart över 7 gick vi upp till stallet. jag mockade och stina fixade ordning misstys :D kvart i 8 började stina rida. dom är såååååhääär fina tillsammans :D åsa red rolle och hon tyckte om han myckkket! så nu försöker jag få i henne att hon ska lägga ett bud på lilla bobby ;) efter ett tag ståendes i ridhuset vart det kallt. gick in och mockade alla spiltor sen gick jag ut igen ;) åkte väl hem vid halv 10 :D

nu sitter jag på skolan och ska ha datakunskap.jag är så sjukt trött! är så glad att jag börjar 12.35 imron! fast jag ska till västermalm och hälsa på anna och stina innan också! :D men sova få jag göra ändå!
ikväll blir det stallet iaf! de är teori och jag har ingenaning va vi ska göra ;)

nu börjar vi! pussis

bästaste rollen

friluftsdagen :)

yepp. har gjort mitt val på frilufsdagen nu iaf. ska vara på stallet hela dagen! jobba och kanske rida :) blir kanoners de :DD



school

sitter i skolan nu. håller på att redigera min elin och josses film. sedan hem i det kalla vädret! det är SJUKT. vem fan säger att klimatet håller på att smälta? blää.
ikväll blir det iaf stallet. får väl se om det blir ridning för barnen eftersom, ja det är kallt :S men vi läju fodra och städa lite iaf :))
har inte sådär jätte mycket att skriva faktsikt. helgen har jag tillbringat med världens bästa stinis och eiliiis :D också va det årsmöte igår kväll.
vi höörs, pussiiis :)

slänger upp en bild på stinis sen vi åkte till stockholm! saknar det SÅHÄRRRR mycket. vill verkligen tillbaka. till sommar åker förhoppningsvis jag och stina ner :D blir toppennn :) <3


nervööös nervöööööööös

jävlar va jag är nervös nu alltså!!! klockan tre ska vi till tv4 och intervjua! hoppas på att det går bra! :D

varit i stallet måndag och tisdag! red adlon båda dagarna, grymt rolig häst :DDD <3
var även i stallet igår. ikväll och imorn + hela helgen ska jag dit. måste hinna plugga matte också, läju få göra det ikväll (:
jag har foto nu, men vet inte va jag ska göra... men måste göra nått ;)

pusshejjs


helgen

lördag: först backen hela dagen ed stina och anna. riktigt bra före och de va roligt :D sedan hem vid halv 4, bytte om på 10 min sedan skjutsade pappa mig till stallet. klockan 5 tränade jag för pia. gick sådär. galoppen gick väl bäst. åkte hem vid 7 med mamma och anna. då åkte vi till ica och köpte lite godis. åkte hem, duschade och slängde i mig maten. kom till stina vid 8. då såg vi melodifestivalen och hade allmänt roligt. som vanligt :D älskar dooooom

söndag: blev väckt av anna vid 11. åkte hem med pappa. också skulle han skjutsa oss till stallet. men då vägrade bilen starta, så vifick gå till stallet.. men när vi va vid bron så fick vi åka med lars upp till stallet.
väl på stallet så insåg vi att vi inte hade någe fika till årsmötet. så vi fick gå till kvissle och handla kladdis och gå tillbaka. gick runt 1 mil! :D duktigt gjort av oss!
klockan 3 hade vi årsmötet, det gick bra, jag är fortfaraned ordförande :)
red rollen sedan med amanda-alcama och stina-missty. rolle skötte sig otroligt bra och va jätteroliig :DD älskar den hästeN <3 sedan åkte vi hem, såg på blåningen och lite av walander! sen sussade jag gott i min säng ;)

ganska fullspäckad helg. grymt rolig !!! :D

pusssiii

tAkiDa


backen/stallet/stina (:

hejj. lördag idag. ska till backen med stina och anna snart, ska vara där till klockan 3, sedan hem och byta om, sedan till stallet. ska träna för pia och de kan ju bli lite spännande ;) haha. kvällen tillbringar jag förhoppningsvis med stina, vi ska se melodifestivalen typ.

nej nu måste jag kila, stina kommer om 20 min! :)

anna stina och amanda, absolut världens bästa !!

träning

slänger upp nån bild på mig och rolle sen hoppträningen för inger i söndags. gick faktiskt riktigt bra! mycket nöjd över han :) <3

 


ljuuud

hej! :D

stallet hela kvällen igår. barnen red ute för att de va för mycket nsö på taket.. men de gick bra! kom även en ny ponny. elins lilla pojke lorrimar! :) en stund senare på kvällen lekte jag och amanda barn, vi lekte i snön. det är SJUKT va snö det är! :O men fy va de va roligt :)

idag, eller nu. sitter jag och ljud och lyssnar på alice - I wanna live. grym låt kan jag ju berätta :D ikväll ska jag till stallet. det är teori. ska väl pyssla lite med rollen också :)

älskar även min nya logga. stina är grym på sånt :D tack igen stiniiis ;) <3

nu, lunch, engelska sen GRAFISK :D haha

pusshejs


ny logga :D

tijohoooo, stina har gjort en nu logga till mig! :DD TACK VÄRLDENS BÄSTA STINIS !! :)) <3

torsdag och fredags ledighet..

hej! :D
somsagt, ledig torsdag och fredag! SÅ skönt!!! :)
bloggade faktiskt igår men när jag skulle lägga upp det försvann allt :O så jag orkade inte blogga om. hoppas på att det går bättre nu!

igår, onsdag var jag på skolan, slutade runt kvart över 2 för vi hade ingen svenska. åkte hem direkt. åkte till stallet vid 6 med stina. knäppte kort på henne och missty! kanske världens bästa ekipage? tro de :D är sååå stolt att jag få vara med och vara skötare hela tiden! :) <3 pussadee på min lilla älskliiing också! :D <3

idag, torsdag så har jag varit på stan hela dagen med stina och anna. köpte present till michan :) åt även på subway, myyyckckkcket gott! (:

nu sitter jag här och väntar på pappa så han kan fixa lampan för jag ser inte va jag skriver typ :D men sedan blir det stallet. rider rolle om han inte går 2 timmar innan, då skippar jag de :)

imorn blire party party hos michaN, kulkulkul!!! :D

puss

världens sötasteeee bobbyy


min och rolles framgång på 4 år! :)


RSS 2.0