ORIENTERING

idag har vi varit på norra hela dagen och orienterat. jag och josse sprang typ hela tiden bara för att träna liksom. de va jätte skönt när man va tillbaka att väl ha sprungit. men på typ 1½ timme tog vi 10 kontroller. så de gick väl ganska bra ändå troja :))
sen gick jag josse johanna och joanna ner till stan igen. tog bussen hem och bytte om. sen åkte jag tillbaka till stan. träffade stina och vi åkte upp till skvadern. träffade typ amanda erik astrid och malin i från amandas kalss. de är ju typ dom som jag vet vem de är i hennes klass bara men ;) haha också träffade vi anna vickan malin sebastian och domdära i annas klass ;) haha fullkollnegerboll på svadarna ju nu! :DD
kom nyss hem från stallet. red ciaro i dressyr, han blir bättre och bättre för varje gång. riktigt rolig är han! :))
imorn blir de stenhård dressyrträning för inger på pica. får väl se hur de går ;)
godnatt!

SCHOOL!

sitter på skolan nu. börjar klockan 2 och slutar halv 5, sen blir de stallet.
igår mådde jag sådär. var bara chill hela dagen, tillbringade kvällen med amanda. vi bakade muffins sen gjorde vi dom fin fin med glasyr och strösel. kastar upp en bild någon dag eller nått.
åkte hem sen så somnade jag såfort jag la huvudet på kudden, jag älskar min säng <3

kort inlägg fick de bli :))

men hahaha, lätt snyggaste bilden!

SATURDAY NIGHT

så. nu va denna långhelg avklarad. den har varit underbar! jag har tillbringat den med världens bästa vänner! igår kväll så var vi hemma hos stiniis. de va jag stina stina anna malin och jessica. vi började med att beställa pizza från alforno, hemkörning, de är rätt så nice! gott vare också, mätt blev jag. eller alla blev väl de troja! pizza är mättande.
men iaf. sen så ja. blev de väl bara chill med prat och massa musik! mys! sen gick vi på våra berömda promenader. andra promenaden vi tog så blev vi inbjudna till sebbe, där va de mycket trevligt folk. sen efter ett tag gick vi för de tog slut på dricka. så gick hem och chillade. sen råkade vi gå tillbaka. då hade även philip och emma kommiit. de va riktigt roligt! gick väl runt typ halv 4 kanske. gick till mandizz och sa hej. sen gick vi till stina igen.
anna och jessica gick och la sig. jag stina och stina låg och pratade med philip ett tag. somnade väl runt kvart över 5 nått.
riktigt trevlig kväll. de tackar jag mina älskade bästa vänner för. ni är guld! <3

biiilder kommer! :DD

Stina S is hereeeee

Tjaaaaa, Stina här! ;))

Sitter hemma hos Stina N och bloggar, hihi. Ikväll blire piuzza med brudarna och sedan lite mys, eller?

Har inget att skriva så, hejdååååååå!


Hittade ingen bättre bild än denna, jag och sofia hösten 2008 :)

bäst av allt

jag måste bara säga att jag har världens bästa familj, världens bästa vänner, världens bästa häst, och världens bästa klass!!
en bild säger mer än allt!







grattis världens sötaste oscar
du betyder mest





ljuuud.

började halv nio, haft tre lektioner och nu sitter jag och har ljud. lyssnar på mantha när hon videobloggar. rätt så nice ;)
ikväll blir de stallet som vanligt.. stressa som alltid på måndagar.

jag har inte hunnit lagt upp några bilder sedan kreta heller. har ju aldrig tid och blogga nu för tiden, lite lätt jobbigt!
nä nu har jag inte tid och blogga. ska ha genomgång :/

kolla in samanthas blogg! :D
http://lillmanthy.blogg.se

KRETA 2010

underbart va vi har haft det bra i kreta. god mat och jätte fint väder hela tiden. kommer berätta mer om de och lägga in bilder när jag får mitt internet tillbaka. känns som jag aldrig kommer att få de men :/ få se hur det blir.

sitter i skolan nu, har nyss varit på helex och tränat med superklasssseeN. de gick bra men de va lite lätt jobbigt. ikväll blir de stallet igen, saknar alla där otroligt mycket men mest min bästa rolliis såklart! och pica! :))

nu börjar vii ljud, slutar halv 5 :'( buhuhu!


midnight sun

vaknade pigg som jag vet inte vad klockan halv 8. åkte till stallet och hjälpte till på klubbtävlingen. de va typ inga starter så de gick snabbt, tog typ en timme :O direkt efter åkte jag mamma och amanda till birsta. amanda shoppade som bara den, jag hittade tyvärr ingenting. åkte hem och nu sitter jag här. har absolut ingenting att göra. jag kommer dö av uttråkning innan detta är klart. stina och annelie åker klockan 6 med tåget. vi åker inatt runt 12. planet lyfter från arlanda runt halv 8. framme runt 11 och på hotellet kanske vid 12, halv 1, sen ska jag hopppa raka vägen ner i poolen! UNDERBART!!! :DD
får se om jag bloggar någonting när jag är där. förhoppningsvis. annars hörs vi om en vecka!! :D
nu ryker banden :'(<3

beautiful pictures!






se så roligt man kan ha på skolan ibland! :D

soovmorgoon!

stressade som en galning till skolan bara för att bussen va sen. hoppade av den när vi började. sprang upp hit också hade vi ingen lektion så vi börjar 10 i 1 igen.. kul!
igår mådde jag piss, hade ont i magen exakt hela dagen. när jag kom hem så gick jag och la mig i typ 2 timmar, åt middag och sedan mådde bättre. åkte till stallet och tränade rollen, vi hade inverkansbana. tränade mycket volter och han kändes riktigt bra. han trampade under sig bra i galoppvolterna. fin hest! :)) <3
ikväll ska jag träna pica, första gången på väldigt länge, de ska bli roligt! jag och amanda vågar inte hoppa ikväll eftersom att vi åker imorn. så pratade med lena och vi ska ta en sväng ut istället på rollis och alkis. kan bli intressant ;)

september förra året placerade vi oss för första gången på en lokal dressyrtävling! :D min priins <3

SEIZE THE DAY

känner att jag måste slänga in ett inlägg innan jag ska gå och soova.
idag har varit en sooft dag. eller ganska iaf. gått ganska mycket. men va och hälsade på stina med anna på västermalm, åt lunch och anna lämnade tillbaka busskortet. de va trevliigt. de är de alltid där :))
åkte hem. åkte sen vidare till stallet. red ut pica med anna och kotten. alla va perfekt. solen lyste, himlen knall blå, pigga och glada hästar, och alldeles lagomt varmt. alltså så va de en underbar tur! tack för den annna! :D<3
gruvar mig sjukt inför morgondagen, börjar halv 9 och slutar typ halv 5.. ska bli lite lätt jobbiiigt! aja. bara att bita ihop och se glad ut. känner att jag borde ta och börja packa snart! :O
stina och anna i typ vintras! ;)

RSS 2.0