de snurrar

vilken lördag. helt underbart fantastisk med min bästaste anna!
såg "hur många lingon finns de i världen", så sjukt bra film! man skratta så man grät och grät för att den va sorglig. så BRA! :)))

somnade som en stock. skönt. sov igen mina timmar!
nu ska jag åka till stallet och rida picis. :)


HEAVEN AND HELL

hmm.. skrev nyss att livet leker.. vet inte varför de känns så bra nu. men de gör bara de. har inte ridit sen i torsdags. red rollen då. de gick inge bra :( de går inge bra och rida nu för tiden. jag vill inte rida. jag tycker de är inte roligt längre käns de som. de går ju nästan aldrig bra.
samma svacka hade jag en gång. då vi fick testa rida campari. vilket va fantasktiskt roligt att sitta på en sån otroligt rutinerad häst. de va sjukt roligt! skulle behöva den känslan igen. typ rida briar eller nått. haha

picisen är riktigt fin nu också. så de är roligt. men ja. de är den ända jag kan rida nu känns de som.. hmm..

finaste picis <3

ENEMY

ååh. trööttt tjej! lysssnaaa:
igår va kom jag till stads runt kvart i 9. Fick hjälpa till och rigga upp till MUSTASCH med peter och håkan! riktigt roligt var de, som vanligt :D åkte därifrån runt kvart i 5. Hem, fixade om mig. blev lite fräääschare. tog bussen in igen vid halv 8. såg förbandet, sen mustasch. överaskande bra var dom. riktigt roligt! :)

När dom hade spelat klart va klockan typ halv 12. lite av grejerna skulle ner. va klar runt 1. gick upp till aveny och kolla på när bästa bästa hoffe spelade! alltså SOMMARFEELIIING! känslan i kroppen sen i sommar kom tillbaka. så jävla underbaaaaaart! kom hem runt halv 3.

upp klockan kvart över 6. hjälpte anna och erika med jouren.
sen åkte jag och anna till birsta vid 11. kom hem typ halv 5.

NU bio med anna :D

hua. lite trött är jag. men livet leker och de är så sjuuuukt roligt!!


saknar sommaren, saknar yran!

om du var här

sitter och funderar och funderar!
tatuera sig, eller inte? tatuera sig? eller inte?
hmm.. jag VILL men vågar inte.. tänk om de inte blir bra? :o jag är rädd!

mina dagar sen sist jag bloggade har varit grymt bra!
har fått sommarjobb!!! :D på ljud och ljus. känns underbart! ska få jobba där i 4 veckor! :D

på fredag ska jag nog till stads och hjälpa till och rigga upp till mustasch! :) ska bli roligt. är tacksam över att jag får hjälpa till. de ÄR ju så roligt :D sen blir de nog bio på kvällen med mina bästaste!

nu ska jag snart se efterlyst sen big brother ;)

loggan på plektrumet som tatuering, eller inte?

DESTINY

HEJ alla glada!
anna va ju grym på att gästblogga! jag bloggade ju även åt henne. men jag kände att jag va lite mer seriös och känslosammare än va anna va ;) haha så de blev två helt olika inlägg!

jag har haft picis i 4 dagar nu. familjen sonesson är och njuter i fjällen! de tycker jag dom förtjärnar!

dom två senaste dagarna har pica känts riktigt rikigt fin. hon skrittar och travartyp 5 min fortfarande efter hon ha varit sprutad! men nu är hon bra. så de är skönt!!

ikväll blir de melodifestivalsfinal hos bästaste amanda! mysmys! :)

njutarN i solen!

Chaachaa...

.... Anna här! :)

Så sant som det är sagt det är Anna som bloggar, jag personligen tycker Sofia är väldiiiiiiiiiiigt dålig på att uppdatera och det vet jag att ni också tycker! Men nu så här på fredag kväll när Sofia sitter och pluggar körkorts teori och jag sitter hemma och har magsjuka! (Ja, det är inte alls roligt!) Sofia kom iaf och sa på facebook att hon tyckte vi skulle blogga så ja då blev det så att vi gästbloggade på varandras. :) Jag vet dock inte alls vad jag ska skriva men det är en annan sak...

Ni ska nu få veta lite om mig. Jag heter Anna (vilket Sofia heter i mellannamn) och bor på essvik, (typ vid Sofia) född 1993, (som Sofia) gått på essvik dagis, essvik skola och nivrena skolan, (som Sofia) rider på NRF, (som Sofia) tränar på ego, (som Sofia) det var typ jag! Sen är min farmor och farfar kompis med hennes farmor (och farfar), och när pappa var liten så var han i fjällen med en kompis och hans familj + pappas kompis föräldrars kompisar och det var Sofias mamma och pappa. DÅLIG COOLT!! :D 

Har kollat igenom alla bilder som Sofia har på sin blogg nu, jag må säga att den här bilden är riiiiktigt fin! :D


NOT!

Haha det där var sjukt länge sedan när vi var på barista! :') <3

Hoppas alla får ett mycket bättre avslut på detta lov än vad jag får.

Ni kan läsa Sofias inlägg på www.anordin.blogg.se
/a


DANCE ALONE

tror de blev slakt pris på anna nu. då hon la ut kanske världens fulaste bild på mig på hennes blogg! :O hua va hemskt! men jag älskar henne ändå! :*
idag har jag varit på skolan typ inte länge alls. mellan 2 och 5 va jag på riskettan. ganska drygt ibland men man får ju sig en tankeställare.
åkte hem med anna stina och eila. trevliigt!

har pluggat lite. ska snart sova. har hört rykten om att om man sover så går tiden fortare! vill ha morgondagen! vill fylla år! :D ska bli grymt!

nu ska jag lockalisera på tv. puss och kram skummbanaN

ojoj vilka gamliga bilder! saknar domhära tiderna jag ju!

COOL

sitter och ska ha multimedia. har haft engelska. sen va de lunch. sen gick vi på donken och köpte glass. de va mycket gott :D
jag har nu valt mina val inför trean. de blir film B och C också ljud B. sen ska jag ha UF på individuellavalet. ska bli roligt faktiskt! :))
ikväll blir de timrå med anna faktiskt. ska bli roligt, hoppas de är mycket folk där annars är de ju inge roligt liksom! men dom läju förlora :(

nä nu börjar min lektion!

jag saknar finaste pralinen <3

RSS 2.0