tävling i gnarp :)

orkar knappt blogga längre, det blir många mellanrum mellan bloggandet, och då blir bloggen skitlånga ;o aja.

idag vare iaf tävling i gnarp. Åkte till stallet vid kvart över 7, fixade till lite och lastade vid 8. Mamma körde, och jag hade stina amanda och jessica som hästskötare :) annelie, bobbo och prillan va även med! :D anna och erika var också där och tävlade, och dom hade med sig agnes thea och embla.
I första klassen som var LB:1 gick det väl inte sådär jätte bra. han va inte så mycket framåt och va ganska stel i högersidan, så jag fick inte ihop han riktigt. Men slutade på ca. 58.60%.
Iandra klassen som va LB2, tyckte jag att jag fick ihop han mer och han gick mycket bättre mellan hand och skänkel, men det tyckte inte dommaren så det blev bara 56 % där :/ aja, bättre tag nästa gång, och i mina ögon är fortfarande rollen bäst :') <3

när vi kom tillbaka till stallet så fixade jag till lite, sedan åkte jag hem och åt. vid halv 7 åkte jag och anna ut på den stooora byn. Vi började med att åka ner till Henrik och lämna lite grejjer. Sedan så drog vi ner till kvissle och tankade, tankade för nästan 70 kr ;o hur mycket kan det gå i en moppe igentligen? ;o Sen åkte vi mot klockis, till Embla och Thea och skulle även lämna lite grejs där. Dom ville att vi skulle komma in, men det få bli en annandag när vi har mer tid! :) SEN åkte vi till stallet. mötte även åsa. På stallet så hade kristin och Campari kommit hem från sin tävling, dom kom 2a och 3a. GRATTIS KRISTIN! :D åsa, carina, sarah, inger, lena, kristins pappa, lotta, anders och caroline var också där :) Vi stod och pratade lite med alla och kollade även in när kristin höll på att pack över allt från till skåp till sitt skåp. mycket intressant ;) sedan så städade vi också våra egna skåp. det var jätte fint, och det ska bli roligt och se hur länge det håller sig så fint ;p typ till imorn när vi är assistent.
nej.. nu ska jag inte sitta här och bli mer tjock än va jag är, ska hoppa in i duschen och bli lite ren, och sedan hoppa i säng :) imorn börjar även den HEMSKA skolan igen! :( en veckas ensamhet igen! ;// men, jag överlever nog.

kärlek, sofia !

4 dar sedan .. :S

ojdå, såg nu att jag har inte bloggar på 4 hela dar ;o jobbigt. men det spelar väl inte sååå stor roll eftersom det är väl inga som läser den? eller? :D

men veckan i skolan har väl vare upp och ner, har inte hittat någon speciell person, har väl kommer närmast mimmi heter hon. men typ alla håller ju hop 2 och 2, och jag då? jag står där själv i mitten :( men lärarna är helt okej, har absolut ingenting att klaga på alls.

I måndags efter skolan så åkte jag till stallet och var assistent, fick även rida zeymore för han hade lite damp med lotta på slutet av deras lektion, det gick väl hyffsat.

Tisdan så va jag också i stallet etfer skolan. kolla lite på lektionerna och hjälpt anna och hanna liite också :)

Onsdagen va jag OCKSÅ i stallet. red zeymore. vi var hela 9 stycken i ridgruppen och jagt ycker det va alldeles för måndag, det va jätte jobbigt. vet inte om jag kommer kunna stå ut och rida så många hela teminen.

Torsdagen vare assistenridningen. vi hade iiiinger ! :D red rollen och det gick faktiskt bra mot slutet tycket jag själv, men det är ju en annansak hur det såg ut från backen ;p inger är ju bäst, man lär sig alltid någonting nytt ! så äre bara ! tänkte också skriva att matildas ponny kom idag också! :D raider! grymt söt ! GRATTIS MATILDA! :)))

idag, fredag slutade jag kvart i 2 typ. åkte hem och satt vid datorn lite. sedan åkte jag till stallet halv 5. Red rollen, red dressyr med bommar på volt, det gick hyfsat. hoppade lite på slutet. det gick bra! :)
älskar han sååååå mycket så det inte finns ord som kan beskriva! <3

nu ska jag stina och eila åka på ica, och hyra film :) vi hörs, kanske ikväll? imorn? om 4 dar? 2 veckor? vem vet ! ;)

kärlek, sofia !

världens bästa.

nu va det slut på det roliga ...

& man få gå tillbaka till vardagen igen. det sista dagen på sommarlovet har jag tillbringat på birsta, med stina :) <3 vi vaknade halv 11 och åkte till stan kvart över 12, och vidare till birsta kvart över 1. gick först på hööks och köpte ett bridongbett, sedan över till birsta city, kollade runt och hittade ingenting. stina fyndade det hon behövde, ett par skitsnygga byxor och en tröja. mycket bra köp stina! :) åt lite på donken och sedan åkte vi hem, grymt mycket folk på bussen från birsta till stan, och jätte varmt. När vi kom hem så bytte jag om lite sedan åkte vi till stallet, där var det mycket folk, tex. anna agnes erika lena embla thea sarah hanna matilda carina carina malin åsa ebba + ripa, så det är alltid roligt när man kommer dit och dom är där :D men det fattas ju några roliga också. :D stina smörjde sina stövlar och jag satt på mitt bett på mitt träns. stod och pratade med alla lite och sedan åkte vi hem. jag satt mig här och här sitter jag fortfarande, laddar inför imorn! är ganska nervös faktiskt ;p men det ska nog gå bra :) skriver KANSKE imorn hur det gick i skolan. :)

kärlek, till alla / sofia

KANSKE ett kort inlägg :))

tjaa, tänkte försöka att inte skriva så långt inlägg föengångs skull ;p

men igår så sov vi ju somsagt på stallet. anna och jessica somande vid 1 kanske, agnes vid 2, amanda vid kvart över 3 och sist men inte minst jag och stina somnade vid 6 :D haha. vi hade mycket trevligt satt vid datorn och va typ ute och gungade :) sedan så vaknade vi vid kvart i 8, gick upp och då hade lägerbarnen kommit. då fick vi reda på att lena och ronja hade kommit till stallet kvart över 6 typ ;p haha tänk om vi hade vare vaken i 30 min mera, då hade vi ju mött dom :D sedan vid halv 10 åkte jag och amanda hem, åkte till spaze för jag skulle klippa mig. resulatatet blev KORT ! uschhh va mycket kort det blev :(( aja, det växer ut. åkte hem, va hemma ett tag sedan bar det iväg till stallet vid 3 igen. skulle ha en klubbhoppning, jagoch rolle hoppade 80, och jag fick INTE göra NÅGONTING runt hela bana, typ bara sitta där och hålla om med min ytter sida, det är då rollen hoppar som bäst ;)) men på 3 hindret var dt en tripperbarr och jag verkligen hatar det, så jag red ju iväg SÅKLART .... mitt fel, så rollen typ hann inte med så han rev 4ans hinder, det va lite synd :( men efter vart det bra igen :) min älskling ! <3 sedan fixade vi också sedan bar det var hemmåt vid halv 9. Väl hemma ville jag åka till ica och köpa hårfärg, men mamma var tyvärr inte såååå pepp på det :((( nu ska jag snart hoppa i säng för jag håller på att dööö framför datorn, snart åkte huvudet rakt ner i tanientborget ;o MEN jag måste skriva en till sak, jag har anmölt mig och rollen till gnarps dressyrtävling, det är LB:1 och LB:2. så det kan bli spännande och se hur det går :)

kärlek sofia !


Amanda's inlägg!

hello idag är det amanda som skriver litte!  trevligt för både mig (som fick den äran) och för er...  Till saken, idag är det " Hej kom så sover vi på stallet dagen" så nu sitter jag stina och sofia här  i klubbstugan och leker medans Jessica, anna och agnes ligger och snusar i sina sängar: Då är ju frågan hmm.. är dom tråkiga eller bara kloka? jag tror lite på det sista jag. Vi har tittat på film, skrikit på varandra (inte jag vill jag bara slänga in litte diskret där), skrattat, ritat, varit kreativa, motionera, tjockat oss och annat trevligt!
    Sen imorogon är vi lite sugna på att hoppa lite mer ska bli super kul! Men som sofia säkert redan har infomerat er om så ska hon klippa sig imorgon med och då hänger jag på! För vet ni vad, att på Spaze där får den som är med som moralisktstöd till den som klipper sig gratis kaffe! Lyckan är total! Jag tror Sofia kommer bli skit fin (finare än nu det vill säga). Men nu tror jag att jag ska ge upp detta blogginlägg och socialicera med Sofia och Stina så att dom inte somnar i kortleken...
Ha det underbart och sov så gott eller god morgon!
//Amanda

vila i frid älskling

allt började en måndag, jag fick rida dig för therese i dressyr och jag tyckte du va helt underbar att rida, jag hade inte fattat det innan dess. jag red dig mer och mer, och sedan hoppade jag dig, vi hoppade inne i ridhuset och det va sjukt roligt. vi kanske hoppade 110 eller nått? så himla roligt var det. det 15 februari hopptävlade vi hemma på en klubbtävling och kom 2a, mycket roligt ! precis en månad hade gått och det var våran andra hopptävling, då vi vann och jag va så himla lyckliig ! dagarna gick och på fredagen så började vi fixa för att det var hopptävling i kungnäs. du och jag, amanda och janco = team kakan! i första klassen så rev vi ett hinder, och amanda kom felfri. i andra klassen kom vi runt och fick oss en rosett :) samma dag fyllde du 12 år ! :D redan den 5 april så åkte vi till timrå och tävlade. vägrade på ett i första klassen och i andra minns jag faktiskt inte. tror vi fick ett nedslag där. anna vann och amanda kom 6a ! :) den 19 april var det hopptävling hemma igen, han kändes inte alls bra, fick 8 fel. sedan så började tävlingarna ute, och även träningarna, vi tränade på och allt va så himla roligt! längtade verkligen tills nästa lokala tävling ! som var på näset, jag och amanda skulle åka. men då vart det ingenting för att janco hade ont i ryggen och pralin var inte riktigt 100 på frambenen. han fick vila och han blev bättre. också var det sedan dax för det roligaste, hemma lokala ! :)) i första klassen kom vi felfri och fick våran andra gul/blå rosett !! :DD i andra klassen rev vi 2 hinder. några veckor senare åkte vi ner till stockholm med janco för att han skulle opereras. den 24 vare matfos och det blev ingen team kakan denhära gången eftersom att janco va i stockholm, så mamma och pappa körde mig och det gick bra! i första klassen rev vi ett hinder. och samma i andra. efter matfors åkte alla på bete. efter några veckor fick pralin komma hem för han va inte 100 i frambena. måndagen den 20 juli så åkte vi ner till klinken för du blev inge bättre. när vi var där så fick du bli röntkad och sedan väntade vi på svaren. när vi fick gå in i ett rum och kolla på bilderna så såg man att han hade pålagringar. vetrinären sa rekt på sak att det inte fanns någonting att göra. min hjärna hängde inte med påengång, jag va inte berädd på att det var så mycket. jag trodde att han skulle bli bra, att jag skulle få fortsätta tävla och träna han! tårarna gick absolut inte att hålla tillbaka. vi gick till pralinen och jag satt och grina och grina. inger kom till oss och sa att vi fick ta med honom hem i några dar. då bleev allt mycket lungnare. dagarna gick och jag va orolig hela tiden att det kunde ha varit sista dagen jag såg dig. men papprena kom efter några veckor. det va 29 hemska dar. jag va rädd hela tiden. den 10 augusti så åkte vi med janco till hudik, han blev utdömt påengång och det va grymt jobbigt för alla, mest amanda att lämna kvar han där. den 11 fick han somna in :'( <3 måndagen den 17 fick jag säga hejdå. det va jätte jätte jobbigt. när jag åkte hem från stallet efter att ha varit på läger va fruktansvärt. jag grinade hela vägen hem, såg ingenting. när jag var hemma sprang jag in till sägen och va helt förstörd. jag hade sagt hejdå åt pralin, jag skulle aldrig mera få träffa honom. det va en grym smärta! 1 vecka efter janco fick min älskling somna in! han skulle få träffa sin allra bästa kompis och dom kommer alltid att hålla ihop, team kakan!

det är jätte jobbigt att sitta och skriva alla. tårarna kommer och jag vet inte vart jag ska ta vägen ! men jag vet att alla mina kompisar finns där, när jag behöver dom som mest!

tack, tack för att jag har fått lärt känna dig. jag ångrar absolut ingenting !

22/1 1997 - 18/8 2009
vila i frid, jag älskar dig

paul philippe


jag älskar dig

det är en enorm smärta att bara åka. åka ifrån dig och veta att jag aldrig mera kommer att få träffa dig!
du kommer att få det bra, det vet jag!
jag kommer att sakna dig fruktansvärt mycket !
tårarna slutar aldrig rinna !
kommer dom någonsin att göra det ?

jag älskar dig,
vi syns snart igen <3



myckeeet längesedan !!

tja alla glada, och alla sura ! ;p

jag har inte bloggat på grymt länge nu! jag vet inte varförm jag har inte orkat faktiskt ! har vare hela veckan i stallet på dressyrkurs, red för inger och jag har lärt mig mycket faktiskt ! :) kursen avslutades med en pay and ride som gick sådär, slutade på 60.33 %, framridningen gick jätte jätte bra ! när jag var klar och skulle gå in på banan hade jag inte så stor lust att gå in eftersom att det hade gått så bra ;p men det gick ju ganska bra då ;p tack världens bästa inger för en lärorik vecka ! :))

jag har bott hos stina hela helgen för mamma och pappa var i stugan, det va mycket trevliigt :DD <3 på lördag morgon klev vi upp halv 6 och åkte till ånge, det var lag och dom kom 2a ! världens bästa NRF ! och stina och missty är såååå duktiga ! :) dom är ju faktiskt bäst! :) <3  vi kom hem vid kvart över 6. på kvällen åkte jag stina michan och eila in till selånger, gick där också regnade det, duggade iaf lite.. så mitt hår blev lockigt, och då blir inte jag så glad :( men som tur var så höll jag humöret upp ändå :) stina och michan åkte typ någon hemsk karusell som gick upp och ner, fattar iiinte hur dom vågar ! jag och eila stod med båda fötterna i backen och hoppades att dom skulle komma ner vid livet i behåll ;p & det gjorde dom, haha. det va jätte lite folk faktiskt, det trodde jag inte. vi var jätte trötta jag och stina, så vi åkte hem vid 12 någongång. eller vi åkte till donken och köpte glass, alla gjorde det förutom jag, var inte sugen på nått var så uppe i varv... hmmm.. undra varför ? ;p hahahahah ! :D rolig kväll iaf med mina bästa! och när jag tänker efter.. hur ska jag klara mig utan dom resten av mitt liv ? vi kommer ju inte träffas varje dag som vi har gjort nu sedan i 6an.. det är jätte jobbigt att splittras :( men älskar dom jätte mycket <3 & jag kommer ju att ha amanda :D <3

idag har jag inte gjort någonting alls typ.. åkte hem från stina vid 1, satt mig vid datorn och trodde att jag och mamma skulle in till selånger, men så blev det ikkkke. vid 5 kom henrik och daniel och åt tacos, + barnen :) & nu sitter jag här, vet inte va jag ska hitta på heller ! :(

det är bara 2 dar kvar nu, sedan somnar min älskling in :'( <3

jag älskar dig, paul philippe <3

inget att säga nu ! :(

jag har varit grymt dålig på att blogga nu! det har vare jätte jobbigt med allt, och jag har typ bott i stallet !

jag har ingenting att säga, allt är seriöst förjävligt ! Janco blev även utdömd idag! vi fick lämna kvar han på kliniken och det var grymt jobbigt för alla ! måste ta mycket hand om min älskade vän nu! Pralin åker inte imorn heller, mycket mycket skönt ! antingen på torsdag eller nästa vecka. kommer inte klara dendära dagen jag ska säga hejdå till han, usch jag vill inte tänka tanken !

men till nått lite roligare iaf ..
red rollen idag, det gick ganska bra, jag har lätt att jag förböjer han hela tiden så att jag skulle ju ha han rak hela tiden. vet ni hur svårt det var på en volt eller ? ;o haha mycket svårt ;) red med malin och rusty, det va roligt :D men jag måste åka till hööks nu och köpa egna linder, har ju.. men ingen i någon bra färg, vill ha typ mörkblåa eftersom att jag har mörkblått schabrak. åker kanske in imorn om jag får med mig stiiina :D hon är svår flörtad ! men nu ska jag lokalisera vidare. slänger upp en bild !

kärlek sofia !

ta hand om varanndra nu där uppe ! kommer att sakna er grymt mycket ! <3

trött !

känner att jag verkligen inte orkar blogga just nu, men jag känner ändå att jag måste verkligen blogga ändå, bloggade ju inte igår ! ;p

men igår klev jag upp klockan halv 7 och åkte till stallet. Hjälpte inger och therese i stallet, riktigt mysigt att vara där på mornarna, blev klar med stallet vid halv 9 kanske ! ;p inger och therese är alltid så himla roliga och alltdi glad liksom, det är alltid så roligt :) sedan tycker jag att jennie kan ploppa ut sin unge snart ;p hahah jag är jätte nyfiken! :DD sedan åkte jag hem, åt och åkte tillbka till stallet vid 6 igen, typ alla va i stallet då ;p amanda kom och hon skulle skritta janco, jag vart typ helt plötsligt nästan själv i stallet, fall amanda ksulle rida, så då tog jag cykeln som finnns på stallet och cyklade runt västbo med amanda&janco, riktigt mysigt var det, solen var uppe och janco var på strålande humör :)) det tog inte mer än en timme runt ;p sedan åkte jag hem och somnade på typ en gång ! ;pp tack för en underbar daggg alla som har gjort den ! :DD

idag så klev jag upp kvart över 6, åkte till stallet 10 i 7. Amanda var även med idag, det va roligt :) fixade allt i stallet, vart klar ungefär 30 minuter tidigare, klockan 8, det tog en timme att släppa ut alla hästar, ca 8 boxar, fixa vatten och sopa typ, det var väl snabbt ? :) sedan fodrade vi lunch vid 12, sedan åkte vi hem, ringe eila och vi åkte på dyket. amanda kom även dit :) vid halv 5 åkte vi till ica och köpte glass ;p sedan åkte vi hem. mamma kom hem klockan 5 och då åt vi. åkte tillbaka till stallet vid halv 7, hämade in zeymore då ! amanda och jag red runt västbo. det gick mycket bra, blev väl lite töntiga ibland, men det är det man måste räkna med, kosserna och ett tält hos felicia va väl inte så himla roligt tyckte dom ;p resten av biten gick det väldigt bra :) mycig dag även denhära dagen ! tack en än gång för en underbar dag. alla ! :) nu ska jag sova innan  jag somnar på tanientbordet ;o

kärlek, sofia !

bilder ! :)

lägger upp lite sena bilder :)))

oscar ! :) <3


med michan anna och agnes på dyket ! :)



amanda och min lunch, det var faktiskt asgott ! somsagt, mästerkokar ! ;)


skritt tur med amanda och janco, stannade även och käkade gräs, det är dom värld ! :) <3


världens bästa och underbaraste hästar ! :) <3 + pralinen då! :') <3


världens bästa älskling


nu är det slut :D hoppas ni kommenterar ! ;)) <3

sen uppdatering ;oo

förlåt för en sen uppdatering, har inte blggat på 2 dar ;o men jag tror ingen dör av det ;p

iförrgår, tror jag det var, så skrittade jag parren ut med amanda :) det va mysigt ;) jag minns inte så mycket ;p haha, sedan vid 8 skjutsade pappa in mig till stan, mötte stina på bion :) klockan kvart över 9 började filmen, vi såg sommaren med göran, grymt bra film, rekommenderar starkt ! :D mamma hämtade oss vid 11 :)

igår så skrittade jag zeymore med amanda och janco vid skrittade runt travbanan,det gick väl bra ;) man vill ju egentligen rida ut, men zeymore va på tårna ;) sedan åkte jag till dyket med stina och eila, det var kallt för det blåste, det känndes så onödigt och ligga och sola ;p haha :D tog ett dopp, det var inte så jätte kallt, men då var man ju istället med 2 badkrukor ;o hhaha :D sedan åkte vi hem till stina. eila åkte hem sedan och jag och stina åkte hem till mig och åt mat :) sedan åkte vi till stallet igen och borstade och knäppt kort på pralin, det blev sjukt fina kort ! :) fyllde på vatten till pralin och lenas nya häst, sjukt fiN! :) eller, nya och nya ;p till lenas häst! :DD sedan åkte vi hem till stina :D kollade på annelie som var skiiit glad för att hon hade fått spotify ;) haha :D sedan ringde vi till eila, och vi åkte hem till mig och såg mamma mia ;) sedan åkte jag och stina med eila hem för att hon vågade inte åka själv ;p klockan va väl typ halv 1 kanske :) sedan gick jag och stina och la oss och kollade på linas kvällsbok ;p

idag så åkte jag till stallet klockan 11 fick rida rolle! :) <3 vi red runt fiskdammen igen :) dom bråkade och höll på bara 4 gånger, och vi vann alla gånger ;) wihoo! :D det va en mysig skritt tur på dom bäästa :) <3 sedan när jag kom hem åkte jag och mamma till birsta, typ åkte överallt och letade en soda stream till malin i födelsedags present ;p hittade den billigade på media markt (Y) sedan åkte vi hem :D och nu sitter jag här! stina är påväg hem från hennes mormor och morfar, vill åka till eila och sjunga singstar, som förr liksom ;p haha :D men vi hörees :)

kärlek sofia !

världens bästa !


mysig skritt tur med amanda :) <3

hej alla glada ! :D äntligen en dag utan regn ! ;) ställde klockan på halv 10 men klev upp 10 ;p åkte till stallet med amanda runt kvart i 11 :), vi satt oss i klubbstugan och fixade med vilka somska hjälpa till på enduro grejjen i helgen, det blev tyvärr inte sååå många som vi hade hoppats på, vi kommer ju få mycket pengar, så det känns som det borde vara mera folk som ska vara "på" att vilja hjälpa till! ;p jaja, amanda och jag blir där båda dagarna :D. sedan sa lena att amanda fick skritta janco om hon  ville, och jag kunde hänga medpå paranten ;) åkte direkt till amanda och hämtade hennes ridgrejer, som hon hade glömt hemma ;p + att vi åt jätte god mat, vi är ju mesterkokar såå.. hade vi räknat med nått annat? ;pp åkte tillbaka till stallet och sedan skjutsade amanda bort mig på Byvägen för jag skulle hämta parren. sedan gjorde vi massa grejjer, orkar inte skriva allt ;pp fixa dom också, hoppade på dom och vi skulle rida runt travbanan men vi testade att rida till hemmanet istället :D det gick jätte jätte bra, janco fick bara ett utbrott och skulle inte gå någonstans, men janco är ju som han är han :) sötis ! ;) parren var lugn som en filbunke och han verkligen njöt av livet att få vara ute i det soligavädret på långatyglar och bara skritta :)) vi red liiite mera än enhalv timme, kanske 40 min ;) sedan skulle amanda vara hemma klockan typ 3, så det blev liiite stressigt ;p men hon han nog ;pp jag åkte hem och åt, ringde stina ! :)<3

ikväll ska jag och stina på bio och se sommaren med göran, den är nog asbra och jätte roligt :) saknar stina grymt mycket :( <3 hörs kanske ikväll ! :)

kärlek, sofia


stallet hos älsklings pralinen <3

kom nyss hem. åkte till amanda först och kollade på bilder när hon var i danmark, det va trevligt :) har saknat henne ganska mycket, som ni säkert redan vet ! :D sedan åkte vi till stallet. Therese och Jennie hade kvällen, så det var bara Janco och Pralin kvar ute, så vi fick den stoora äran att ta in dom! :D Therese och Jennie åkte hem. Vi stannade och pysslade lite med dom. Dom var ganska blöta så vi borstade av dom lite sedan slängde vi på dom filtar :) det va riktigt mysigt att det bara va jag amanda pralin och janco kvar i stallet, det va tyst och skönt :)) duschade av pralins ben för som var leriga, proppade i dom lite morötter också! :D pussade dom och sa godnatt :') sedan bar det av hemmåt, stannade även på macken och tankade om någon var intresserad ;pp nu måste jag gå ut från datorn och gå in i mitt rum, wille och oscar ska sova ;p men vi hörs imorn! :) slänger även upp en bild på typ världens bästa !

kärlek, sofia !

pussss

1 augusti, redan! ;o

sitter och tänker på att det är 23 dar kvar, sedan är det skola. vart har dagarna tagit vägen ? ;o men dom 2 sista veckorna av sommarlovet ska jag spendera i stallet. vecka 33 är det först dressyrlägret. har ingenaning om vilken tid det börjar. Vill iaf ha rollen för det mesta då. träna dressyr! :) vecka 34 så är det hopplägret och jag har ingenaning om ivlken jag vill hoppa eller nått nu, läju variera lite. vill ju ha pralinen! :( <3 till veckan åker han nog. urch vilken vecka det kommer bli. det är fan det värsta sommarlovet som jag har haft iaf! regn, sjuka hästar, inge stockholm, :( 

men iförrförrgår när det förengångsskull var fint, tog jag mitt pickochpack och åkte till dyket och stekte med michan anna agnes och lovisa. invigde även min bikinini som jag har köpt. :) på kvällen åkte jag och jessica till macken och hyrde film! :)

iförr går så åkte jag och jessica typ överallt. vi började med att åka till statoil och lämna tillbaka filmen, sedan åkte vi över västbo till stallet, när vi hade varit i stallet ville vi köpa glass, vi åkte ner till kvissle. men i kvissle sa jag att vi kunde åka till juniskärscafe och köpa kulglass. vi åkte dig och satt oss vid hamnen och åt glassen, mycket mysigt :). sedan ville vi veta vart carina och mathilda bodde, jag hade en liiiten aning om att man åkte in på junivägen. vi åkte in och kollade på massa postlådor, tillslut hittade vi en postlåda där det stod, carina norling och lars persson. vi svängde upp på vägen och hittade deras hus. jag smsa carina och skrev att vi stod utanför dom nu. hon kom ut och vi pratade ett tag. sedan åkte vi igen, åkte hela junivägen bort. såg stina hos löken också! :) vi åkte ut så vi åkte över bommen. i bommen kom jag på att vi kunde åka och kolla om kjellström var hemma, mycke riktigt, men bara lena! :D vi gick in och pratade lite med henne också :) sedan åkte vi ut igen, ner till kvissle, kom på att vi var grymt sugen på godis så vi åkte till svartvik och handlade typ några klubbor och jessica köpte även en dricka för 5 kr. grymt billigt ! :D vi åkte längre bort sedan för att se vart vi kunde sanna och äta vårat godis. vi stannade vid öppningen där alla camping-folk kommer i svartvik. satt oss och tittade på havet. mycket mysigt. också sedan åkte vi hem. haha jag vet inte hur länge vi var borta ;p från 1 till halv 4 typ :) mycket trevlig dag, rena rama semestern :D haha tack för dagen jessica ;) <3

igår kom wille och oscar rund halv 4. vi gick bort till jocke isabell och moa. en stund på kvällen! :) mamma jobbade. jocke moa och wille började bygga en lådbil som jag tror kommer bli jätte snygg när den är klar! :D sedan kom eila vid 8, vi åkte bort till bredsand och hyrde film för 9 kr. mycket billigt. eila sov här. och idag när vi vaknade hoppade jag in i duschen och eila åkte hem och duscha. Ikväll ska jag och amanda åka förhoppningsvis till stallet och pyssla om sjuklingarna, om vädret tillåter ! :) ÄNTLIIIIGEN ÄR UNGEN HEMMA ! jag har saknat henne grymt mycket, vare ganska tomt utan henne! :( nu är iaf resan bokad till kreta den 5 september 2010! amanda ska med och det ska bli sjuuukt skönt och roligt ! :D i love it :) får se när jag bloggar nästa gång ;) haha :D förhoppningsvis imorn! :D 

kärlek, sofia !  

RSS 2.0